tirsdag den 3. juli 2012

TEEN LITT FESTIVAL #2


Alting vender tilbage - del 2
(Nye læsere kan begynde her)


Hun kunne ikke undsige sig, at føle sig ensom til tider…eller hele tiden, men uden pengene kom hun ingen vegne, og ensomheden var blevet en god ven, der på sin egen måde trøstede hende, når den var blevet for meget.

Klokken præcis elleve stemplede hun derfor ind, efter med lynets hast at have skiftet til det hvide fabrikstøj, der med undtagelse af manglen på store knapper, fik hende til at ligne en tro kopi af Pjerrot. Forude ventede otte timer i fem graders varme, kun afbrudt af to små pauser.

Gabriella skuttede sig, iførte sig den blå termojakke, der så absolut ikke gjorde synet kønnere, og trådte ind på pakkeriet. Resolut greb hun et løbehjul og hentede fluks et stativ ”Miniparty”. Det gjaldt om at lave noget, dels for at holde varmen, dels for at undgå at tænke. Otte timer kunne føles uendeligt lange, når man kredsede rundt i sine egne tankers spind. Men allerede da hun parkerede stativet med sikker hånd foran det roterende samlebånd, vendte han tilbage.

Han kom altid, når hun mindst ønskede det, mest savnede ham. Han hjemsøgte hendes tanker, gjorde hende ude af stand til at tænke klart. Han tog hendes vilje, hendes mod, knugede det sammen til en lille kugle, som han med største lethed kastede op på himlen, hvor den lyste sammen med de andre tusind stjerner. Han var alt, gjorde hende til intet, og sammen var de det grumme Alt og det smukke Intet.

Lyden fra maskinerne afbrød hendes tanker og kaldte hende tilbage til den virkelighed, der var hendes virkelighed. Hun gentog endnu engang for sig selv: Han var fortid, hun var fremtid. Han havde givet hendes liv den smukkeste nat hun nogensinde ville opleve. Det ville der aldrig kunne laves om på. Men bagefter, bagefter havde han som et utålmodigt rovdyr, flænset hendes bryst op og alle sommerfuglene var fløjet bort, op mod himlen, ud i verden … uden hende.

Fortsættes...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar