mandag den 9. juli 2012

Alting vender tilbage - også grønskollinger

Sporadiske højdepunkter fra selvvalgt rækkehus-isolation/rekreation den forgangne uge:

- Sidde på terrasse og drikke kaffe, mens man indtager rigelige mængder lettilgængelig litteratur. 

- Have terrasse. Og have. Og solbadningsmuligheder uden publikum. Nuvel, ikke så meget sol, men muligheden hele tiden, lige der. 

- Høre 90’er compilation cd’er og opdage nyt land. Tænk sig, Cranberries har faktisk lavet andet end ’Zombie’. 

- Vågne klokken fem, fordi man har glemt at dække undulaternes bur til og gå en morgentur ned til vandet. 

- Få så meget lyst til at bade, at man senere køber den billigste badedragt, der kunne opstøves i nærmeste butikscenter. 

- Konstatere, at det faktisk er muligt at kombinere storblomstret og dyreprint, men at der nok er en grund til, at det ikke er mere udbredt. 

- Cruise rundt i nabolaget i låne-Picanto med hjertet siddende unødvendigt højt oppe i halsen, eftersom jeg kører bil ca. ligeså tit, som jeg vasker bagvæggene i køkkenskabene. (Eftersom bilens ejer muligvis læser med, så havde jeg selvfølgelig fuldstændig styr på hvad jeg lavede. Hele tiden.) 

- Induktionskogeplader! Kæft, det er smart. 

- Se ualmindeligt meget ”QI” på BBC og ærgre sig lidt over, at opdage så fantastisk underholdende program, når jeg nu ikke har et fjernsyn i virkeligheden.

- Løbetræne på den måde, at man med vilje farer vild i stisystems-helvede, og derfor først er færdig, når man har fundet hjem igen.

- Stå tidligt op hver dag bare for at tage revanche med op til flere middagslure i løbet af dagen. 

Og meget meget mere. Men eftersom jeg netop bare har tullet rundt i min egen lille verden og haft en fest, så er det så som så med nyhedsværdien i mine ferieoplevelser, men jøsses, hvor har det været skønt at trække stikket. Er der andre, der skal have passet hus?

2 kommentarer:

 1. Lyder som om ugen ikke har været helt værst :-).
  Dejligt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Wonderful, marvelous, splendid, som jeg ville sige med den posh britiske accent, jeg uden tvivl mestrer nu efter en uges massiv indflydelse fra den kære Stephen Fry : )

   Slet