onsdag den 7. november 2012

Tips til et sundere liv

Prioriter din tid: 

Se nu bare den serie færdig, selvom du godt ved, at næste uge bliver et helvede af deadlines. Se det som work/life-balance med lidt større tidsintervaller. 

Spis varieret: 

Ødelæg dit dankort. Glem at gå i banken. Flere gange. Vent til du er rigtig sulten, så vil der naturligt opstå tanker som ”man kan da godt lave noget ud af æggeblommer, sennep og slatne gulerødder” og ”den ser fakkertalt ret spændende ud, den der ubestemmelige foliepakke i fryseren.” 

Træn varieret: 

Ødelæg din fod. Altså undgå permanent skade, men sørg for, at du har svært ved at støtte på den et par dage. Bo på femte sal og forlad lejligheden minimum et par gange om dagen. Mærk venstre balle lære sig selv at kende på en helt ny måde. 

Spis langsomt og med mindfulness: 

Put al bestik i opvaskemaskinen og start den. Kig rundt i køkkenet. Flere gange. Skær din mad ud i babybidder med en brødkniv og indtag måltidet med kagegaffel. 

Få rigelig med søvn: 

Lad være med at stille vækkeuret korrekt. Se det som en oplagt mulighed for at få sovet ud og derpå intervaltrænet om morgenen, når der skal hinkes frem og tilbage mellem værelse og badeværelse i ekspresfart. Husk at få en god snack efter træningen. For eksempel noget med æggeblommer og sennep.


          Det var så lidt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar